Remixed windcups voor NASA target2 windsysteem

 

autosleutel

Nieuwe knoppen Toyota autosleutel

 

 

3dArd Ontwerp

De meeste ontwerpen op deze site zijn door 3dArd ontworpen. 3dArd wil ook graag voor jou ontwerpen. De mogelijkheden zijn legio. Denk aan het maken van prototypes (zie de mathchair op de productenpagina), reclamemateriaal of praktische toepassingen, zoals inbouwkastjes voor electronica, houders voor webcams of telefoons, zonneklep voor autonavigatie, spikes voor luidsprekers of haakjes aan ...... De enige beperking die er is, is je creativiteit!!

Daarnaast is een 3d printer bij uitstek geschikt voor reparatie en verbetering van bestaande produkten. Al werkende weg heeft 3dArd namelijk al met veel enthousiasme een hoop reparaties verricht voor zowel zichzelf als voor anderen. De volgende items zijn in ieder geval gerepareerd: autosleutel (knopjes waren weg), rolgordijn (borgpen was kwijt), tussenstukje afvoer (niet leverbaar op Koningsdag), windcups voor windmeter (verbeterde versie) enz.

Ondanks dat 3d printen het smelten van plastic behelst, is het toch een aanwinst voor de milieubewuste mens.

3dArd wil graag met je meedenken en voor je ontwerpen. Veel is mogelijk tegen een scherpe prijs. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie.