map

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze site is nog under contruction!

 

 

3dArd.nl

3dArd is begin 2016 min of meer bij toeval ontstaan. In mijn rol als financieel adviseur voor ondernemers (AVEA.NL) kom ik in aanraking met verschillende soorten bedrijven. Door het combineren van de verschillende disciplines van deze bedrijven kwam ik op een productidee dat ik nog niet eerder gezien had en waar naar mijn idee wel een grote behoefte aan is.

Vervolgens ging ik aan de slag om een eerste prototype in elkaar te zetten met hamer en aambeeld. Het eerste model verdiende nog wel wat fine-tuning en het tweede model ook.

Omdat het maken van nieuwe prototypes een relatief arbeidsintensief proces blijkt te zijn heb ik mij verdiept in de 3d-wereld. Voordeel van 3d printen is dat je vrij eenvoudig een kleine aanpassing aan je model kunt aanbrengen, dat het materiaal relatief goedkoop is en dat de presentatie aan potentiële investeerders ook professioneel overkomt.

Daarom heb ik heel het internet afgespeurd naar alle vormen en smaken van 3d printers, maar ik heb me ook verdiept in de community. Dit blijkt een wereld waarin veel gebeurd, waar met enorm enthousiasme ideeën gedeeld en uitgebouwd worden. Bij een bijeenkomst in Amsterdam kreeg ik zelfs het gevoel aanwezig te zijn bij de start van een industriële revolutie. De thuisfabriek-revolutie.

Nadat ik bevangen werd door het 3d printervirus, heb ik in september 2015 de eerste printer gekocht. Een Ultimaker 2. Uiteraard ben ik gelijk begonnen met het printen van de prototypes, maar ik ben ook begonnen met het maken van diverse hebbedingetjes. Deze verdwenen echter met gezwinde spoed met mijn gasten mee naar een nieuw tehuis. En zie daar: een prototype, een hobby, een revolutie en de geboorte van een nieuwe onderneming genaamd 3dArd, voor uw design op maat!!!

 

AVEA uw VvE-Beheerder!

.